Walk Idiot, WALK!

Nu börjar jag få lite små koll på läget tror jag! aja jag har inte bråttom det får ta den tid det tar att få ordning i lägenheten =)
den där magnifika middagen jag pratade om slutade i en big tasty meny nere i parken vid ån, men det var jag fan värd! :P
efter två timmars promenad och inköp kom jag tillbaka till lägenheten och fortsatte sortera kläder och dona, det känns bra.  nerverna inför imorron börjar väl kännas lite men det ska faktikst med bli roligt! spännade att se hur det blir!
natii natt!

skalleper

Inhabitant of Gnällbältet

Ja nu sitter jag här.
Calle och C:o lämmnade mig och Skalleper (min cykel) här för ungefär 4 timmar sen och aldrig har jag väl känt mig så ensam som nu...
Men det känns bra, lite ovant men vaddå det är mitt nya liv klart det är ovant!

Har börjat packa upp lite och försökt få lite ordning, elle rnej jag skulle göra det men sen var OS-avslutningen och ja ni vet hur det är. Sitte rnu och skriver en liten inköpslista på mat för kvällen, Falukorv och mos, p-mos såklart med tomater och gurka.. Inte så illa för en nybörjare va?

perfekt köpte en micro på Erikshjälpen igår, 140kronor rena fyndet! den var märkt med lappen "Denna vara är såvitt vi kan se helt okej! men vi kan inte garatera säkerheten" Hoppas inte tförsäkringsbolaget läser min blogg, då lär hemförsäkringen  öka en aning i pris!

Nu ska jag ut på gatorna i Eskilstuna och försöka med lite stadsvanding!

Jag flyttar nu, jag menar det jag flyttar På RIKTIGT! Vuxenpoäng Tjing tjing!

Så då var det dag, på riktigt, Nu flyttar jag! även om det inebär en kräftskiva och övernattning i skogarna utanför Örebro.
Jag har så sjukt mycket grejer som ska med, jag förstår inte vad allt kommer ifrån! jag har ju åkt ner med grejer två gånger förut och ändå är hallen helt full nu!
Förhoppningsvis har calles familj inte alltför mycket saker med sig så det mesta av mitt får plats =)

Känns ganska bra attäntligen flytta ner nu eftersom nu när alla grejer är borta såkänner jag mig inte riktigt hemma någonstans.
Nej måste hälla i mig lite blåbärssoppa och packa ner datorn innan Calle komer för jag har lovat Mamma matsson att vara starklar klockan 10:00.

Först att idag är dagen då jag flyttar hemifrån, den där dagen man drömt om en hel tonårstid "tänk när man får flytta hemifrån och ha en egen lägenhet"  Så här mycket vuxen poäng samtidigt känns nästan onyttigt!

Slutprov

Näst sista arbetsdagen avklarad, ganska skönt måste jag säga! =)
Iv eckan har jag klipt mig, köpt ett gäng nya skor och lite kläderoch  fixat klart alla grejer som behövs inför flytten! as skönt! Ikäll blir det lite bockjakt med martin sen hem, grilla,snacka skit och ta några öl, bra avslutning på vaktmästarekursen! :P
På lördag hänger jag med calles familj ner till släkten i örebro eller var dom nu bor på kräftskiva sen på söndag blir det Eskilstuna för tre år framåt.

Back to Tuna

I imorgon var det då dags för en tur ner till eskilstuna igen, jag har märkt att jag istortsätt bara skreiver här på blogen då jag ska ner till tuna men som tur är har det ju blivigt ganska ofta den senaste tiden.

Ihelgen var dte party hos calle, mycke trevligt  aningen emotionellt stundtlas men ibland behöve rman lite sånt också!

Imorron ska jag inte bara ta med mi min nya fina cykel och de andra jag glömde sist vi åkte ner utan jag ska också ta med kameran så ni får se hur mysigt det faktikst blev i lägenheten när man fick in lite möbler! =)

Världens just nu bästa låt

Kent- En helt ny karriär II

Jag krossar fönstret
Tar mig in i ditt rum
Det är en helt ny värld
Men jag är alldeles lugn
Misströsta icket

Jag krossar fönstret
Tar mig in i ditt rum
En helt ny karriär
I en helt ny stad

Dom vill verkligen ha mig kvar
Dom vill verkligen ha mig här
En helt ny karriär

Och nära gatan
Med en blödande hand
Så länge fötterna bär
Så länge lungorna kan

Och nära gatan
Var det du som vann?
En helt ny karriär
I en helt ny stad

Dom vill verkligen ha mig kvar
Dom vill verkligen ha mig här

En helt ny karriär
En helt ny karriär

En helt ny karriä - är, en helt ny karriär
En helt ny karriä - är, en helt ny karriär
En helt ny karriä - är, en helt ny karriär
En helt ny karriä - är, en helt ny karriär

Why so serious?

Då var helgen över igen då men den har ju vart hel trevlig så det gör inget alls! :)
Ifredags åkte då jag och jena ner till eskilstuna för att hämta nycklarna till lägenheten. Efter en gasnka lång och halvvilsen promenad hittade vi in till kontoret där vi hämtade nycklarna sen var det bara att traska vidate till Rådmansgatan 3B, mitt nya hem. En trevlig studentlägenhet som troligtvis varit hem för ett helt gäng med studenter före mig.
köket, matlagningsdelen
köket då, matlagningsdelen :) ojoj va mycke långkok det ska bli här!

hallen
hallen


Vi nöjer oss med dom två så länge, inte så överdrivet roligt med en massa bilder på en tom lägenhet, men inom kort kommer den fyllas med hemtrevlighet, de kan jag lova! ;)

I lördags jobbade jag sen åkte jag och Jenna ut till singöcamping där hennes familjredan var. dom hade tält men eftersom jag och jenna är förkylda så tyckte vi det var bäst att  hyra en stuga *hosthost*. på kvällen blev det bastu och havsbad helgött!
söndagen jobbjobbjobb, men på kvällen blev det bio med Loman,Linnea,Jenna och PaltCalle, vi såg den helt underbara Batman -The dark knight.

Stockholm C - Eskilstuna C 08:50

Tänk vad roligt det faktikst är att gå upp tidigt när man har andra planer för dagen än att jobba! Idag ska jag och Jenna ner till Eskilstuna för att kola in och hämta nycklarna till min lägenhet! hur kul som helst faktiskt! Jag ska flytta hemifrån! Jag tar med kameran så det kommer bli en massa bilder tagna, slänger in några stycken så ni får se hur mitt grande the chatau ser ut, bra va?! =)

var hemma och fikade hos faster och farbror, så nu har jag prylar att fylla upp åtinstånde halva lägenheneten, tackelitack!

RSS 2.0