Socker (Demo)


"Brinn pengar
brinn nu pengar brinn
det spelar ingen roll
det betyder ingenting

Som Flugorna på socker
kärlek i film
Det betyder Ingenting"

J.Berg bjöd på det bästa på mycket länge.

Jag är min egen Fritzel

Elva och en halv timmars sömn i natt gjorde susen!
känner mig otroligt kreativ och frammåt idag, jag vill skriva, ut och fotografera och bara hitta på en massa saker.
Tyvärr så tror jag det mesta av den här kreativiteten beror på(förutom vädret) att jag måste plugga idag och därför måste sitta inne, min kropp försöker lura mig, men jag är stenhård jag ska fortsätta läsa nu. gör jag det riktigt bra hnne rjag ju faktikst ut en sväng sen också!

Fredag idag igen förresten, härligt!

Mors!


Magnus Betnér Konserthallen Eskilstuna

Jag och Calle var och kollade på Betnér igår, och det var riktigt riktigt bra!
Han skulle köra i 90 minuter och vi förstod inte riktigt hur man kan stå i 90minuter och snacka och det fortfarande är roligt, nu höll han på i 1 timma och 50 minuter och det var sjukt bra!
http://www.magnusbetner.com/user_diary.php
kolla in ett klipp från igår på hans hemsida, det blev en hel del om fantomen. Han inledde det hela med att säga att han inte skulle säga någonting om kent, även om dom fick en liten liten "smocka"(ibrist på bättre ord) under fantomendelen. =)

Ni som inte sett honom live, skriv upp det på er "Att-göra-lista" med engång, han är så mycket bättre live än på tv, där man klipper bort alldeles för mycket små saker som gör det där lilla extra.

Annas dag, men framförallt min dag :D

*smisk*
jag vet att uppdateringen inte varit enastående på blogg men jag har försökt kompencera detta med lite mer bilder på edsbro.bilddagboken.se

Hemma i Edsbro (äjdsbrooo) under helgen, perfekt så man får Jenna, familjen och vännerna, sen att man får tvätten tvättad och en massa mat med sig hem gör det ju inte mindre roligt direkt ;)

Ikväll blir det 23-års kalas i Gribby hos matssons, det är Calles syrra Anna som har den stora glädjen att fylla år. Det finns också en annan sak som är väldigt trevligt med den tionde oktober, för idag är det två år sedan jag tog körkort vilket i sin tur innebär att ikväll klockan 12 går min prövotid ut, finns en liten risk att det blir storskål då :D

nu ska jag ut och fixa in lite ved så man kan få dusch vattebn, jag hade nästan glömt hur jobbigt det är att bo på landet!

Puss i ljumsken!


Damn va dammigt

Sitter och pustar ut lite medans Mr Rönnbäck spelar gitarr. vi har vart bort till Maxi idag, vilket innebär en enkel resa på 4kilometer.  Sen blev det storstädning av lägenheten inför kvällens texmex-taco-gringo-middag. Nu ska vi ner till Lidl, slänger upp lite bilder från kvällen sen! =)

It´s friday I´m in love

Först och främst vill jag tacka Callecutta för hans otroliga blogginlägg som ändrat internethistorin för all evig framtid :)

Fredag eftermiddag, I´m in love!
Sväng på stan efter skolan, kebabtallrik och ölinköp plus ett misslyckat försök att köpa gymkort.
Jag och calle ska strax göra ett försök att tillaga Lousiana, mn vi lär väl hamna någonstan i Ohio,  vad gör väl de?
ikväll blir dt även filmtittning (har inget med bröst att göra)

Byebye hej då!

Calles första blogginlägg :D

eeeeeeeee44

Andra sjunger Olle ljungström

Jag måste bara tipsa om en helt underbar skiva.
Tidigare hade jag inte direkt hörttalas om Olle Ljungström direkt men läste på kent.nu att man samlat ett gäng av sveriges bästa arttister och låtit var och en av dem spela in en Olle Ljungström låt, bland annat Jocke Berg. Lyssnade på några låtar från skivan på Myspace och gillade den direkt.


Nu har jag haft den några dagar och den är helt underbar! Jag kan inte sluta lyssna på den, texten är hur bra som helst och musiken är helskön den med. värt varenda krona!


Andra sjunger Olle Ljungström


























Ingen marknad för snälla barn

Idag är det Norrtäljemarknaden och imorgon rimbomarknad, och för första gången vad jag kan minnas är jag inte där. Visst marknaden består till 98% av trängsel, långsamma pensionärer, äckliga barn, skrikande fjortisar och crap som någon försöker sälja men ändå är det nått bra med det och dom övriga 2% är ju sånt som man bara inte kan vara utan, nougat, strumpor, brända mandlar och folk man inte träffat på länge.
Kanske är det marknad här i Tuna någon gång också!

RSS 2.0