Årets julklapp "Airguitar hero"

Jag vet att jag ibland brukar vara lite seg med vissa saker. Fem minuter sen dit och glömda saker hit men i år tror jag att jag slagit någon form av rekord.

Som de flesta vet är det julafton idag, en väldigt trevlidag då man bara fgår runt och myser med en kopp glögg i ena handen och blodblåsor från nötknäpparen i den andra. Det som skiljer sig från vanliga julaftnar just idag är att jag inte börjat med julklapps inköpen ännu.. *Suck* Skulle jag kunna försöka ha lite framförhållning någon gång?

Till och med Jennas föräldrar hade vart så snälla ochköpt julklapp till mig, hur ska jag klara mig ur det här! Ångesten är total, jaghar legat sömnlös hela natten och jag har inte.. eller.. förlåt jag har sovit som en prins, jag har inte de minsta tecken på ångest..
Jag tror jag redan har ett nyårslöfte på gång.

Det kanske låter som jag är grön och kallas Grinchen men grejen är den att det här med julklappar har aldrig vart någon hit i vår släkt. De viktiga är att vara tillsammans *host* åretsfetaste klyscha*host* men det är faktikst så =)

Så God Jul till er alla, och ni tycker det saknas paket under granen frånmig så är det för jag köpt "Airguitar hero" God jul! :P

Det går över, det går över, det går aldrig över...

Världshistoriens-just nu-bästa låt genom tiderna.

kent-Nihilisten


vy från ett luftslott

Jag blir lite besviken på mig själv, och jag förstår också att alla ni som regelbundet följer mitt liv genom min blogg(Ja ni cirka tre stycken) också blir det när jag så sällan uppdaterar den.

För jag har ju ett sånt otroligt händelserikt liv och det händer hela tiden fullstäntigt galna och oanade saker som jag så gärna vill berätta men sen när man sätter sig här efter en lång dag med otroliga upplevelser så är det inte alltid man orkar sätta sig och börja skriva ned det. Vissa saker går inte att beskriva med ord, händelser och upplevelser blir lät avdramatiserade då de berättas, men jag ska iallafall göra ett försök att berätta om min dag idag.

Imorse vakande jag ganska tidigt och kände att min kropp hade helt andra planer för mig än att gå upp och åka till jobbet så jag sjukanmälde mig och somnade om, förresten va otroligt sjuk man låter när man ska ringe och säga att man inte kommer till skolan/jobbet (nästan omedvetet), även om man skulle vara istortsätt död när man ringer så lägger man alltid på det där lilla extra för att låta så sjuk som möjligt.

Iallafall så fortsatte dagen med sömn, vakande frammåt elva igen gick upp, inte så hungrig, gjore två hårdbrömackor med kaviar och en kopp te. La mig i sängen och åt upp nästan allt, började läsa min bok, sov lite, vaknade och läste ut den. Upptäckte att jag missat nya tider så jag gick upp till datorn och kollad epå dagens avsnitt av julkalendern istället. sen fanns det inte så mycket mer att göra efter man kollat igeom sina vänners bloggar, som jämt verkar uppdatera dem med massor av intressant men inte just idag.
Jag gick sedan och la mig igen, mamma och pappa kom hem gjorde mat, det blev kassler och makaroner.

så nu har ni,mina kära blogg besökare, fått del i min dag och som jag skrev tidigare blir det kankse inte alls lika dramatisk och fantastiskt när man skriver ned det som när man upplever det.

Imorgon är det julavslutning på gården, det ska bli kul, antar jag.


tomten ska gå på kent

Idag var dagen då tomten gick in på macken i Edsbro, iklädd de traditionella röda tomtekläderna för att hämta ut 18 biljetter till kent´s spelning i Gävle den 7 mars.

-asså om du undrar varför jag ser ut såhär är det för att jag jobbar med barn..
-....
-eller  asså jag ska va tomte..
- okeej.. aa det syns nästan..

RSS 2.0