-Niklas står i kundtjänst och väntar!

Måndagen den 29/10 2007
Den dag då jag får en förseningsavgift (finns det ens ett ord som heter så?!) för en film jag knappt sett. Om det är ödet som styr våra liv vill jag gärna säga upp mig och sköta den delen själv.

Förstår ni hur förödmjukande det är att komma in på macken, men ett gäng stadiga steg ta sig fram till kassadisken där kassörskan står och bläddrar i någon skvallertidning:

-Godmorgon, jag har en film som är ett gäng med dagar försenad.
- hej, jaha okej..?

Det är nu all den där röda färgen som inte vart framme sen senaste solbrännan tittar fram i ansiktet. Efter ett par millisekunders tvekan lägger jag upp filmen på kassadisken.

>"Natt på museet"<

Jag tittar på allt möjligt för att liksom slippa möta hennes blick. Jag kan inte ens få förklara att det är en av barngrupperna som kollat på filmen inte jag, sen att det var jag som bara skulle lämna tillbaka den. Iofs skulle jag börja förklara det.. vem skulle tro på det?

Hon slår filmen på datorn och säger med en röst som får det att låta som om jag vore en femåring som tappat bort min mamma på flygfyren:
- Ja, det blir då..... 120 kronor.
jajja, inte mer?  (inte mer, hur kan jag säga så?! åhh, ibland blir jag så trött på mig själv..)  tack hej då.
-Hej då.

wallace & Vomit

Hej det var länge sen man hörde ifrån dig, faktiskt så börjar man ju sakna dig lite nu. Vad har du haft för dig den senaste tiden? Hoppas allt är bra iallafall! Men ja, hör av dig sen.. eller.. nej juste, du finns ju inte.

Det finns helger(som förra helgen) sen finns det helger (som den här helgen).
Redan i fredags kände jag aningen ångest över att åtta timmar högskoleprov praktiskt taget skulle punktera hela helgkänslan. sen försökte jag tänka lite i andra banor, kankse blir det en möjlighet?

Nu blev helgen långt ifrån vad jag ens kunnat fantisera om, eller fanitisera är kanske inte riktigt rätt ord, jaja hursomhelst, när jag egentligen borde sitta i bilen mot norrtälje för att ska mig en framtid låg jag i fosterställning och stirrade ner i en hink..
sen feberdrömmar, migrän, yrsel, sen var det ett tortillaparty bakom min vedbod "nej vänta det var bara en av feberdrömmarna.." sen vaknade jag upp.. "Bonde söker fru" Det var söndag igen, "-Thanks Lord I surrvied this too"

Nu när man återställt vätske-och näringsbalans och känner att man faktiskt överlevt sin troligtvis första magsjuka på 10 år känns det ganska bra att det kommer bli en ny vecka redan imorgon.

Värme^3

Det fina med hösten är inte bara de vackra färgererna och annat som gör det lättre för konstnärer och poeter att lyckas med sina verk, utan det är det kyliga och grå som gör värmen inomhus så underbar.

Helgen har varit alldels underbar!
I fredags var loman här och vi sysselsatte oss med matlagnig,fotografering, filmkulturellundersökning och hembesök i Lohärad.

I lördags var det först konfirmation, sen åkte Calle, Loman och jag in till Norrtälje/spc för att kolla på innebandy. Malin och Sara dök upp där på spc och efter innebandyn blev det presentinköp på Flygfyren för vi skulle nämligen på födelsedagskalas hos Karin ! :D

Efter presentöppning och grönsakshackande så käkade vi massor av tacos, jag hade nästan glömt hur goda hårda tacosskal är! Självklart hade jag glömt att det skulle bli massa tårta efter maten så jag åt alldeles för mycket, men det finns alltid plats för tårta, och det är tur det för Malin, Sara och Karin hade alla tre bakat varsin.

Sen blev det Singstar och jag var nog bättre som någonform av bakgrundsnynnare än som leadsinger.
Gitarrspelande blandades senare med kent-lyssnande och fotografering(låter alltid lika seriöst när man skriver det! ;D).  Jag höll nästan på att glömma att vi kikade på film också( filmen var en av det fina presenterna).

Söndagen var ett ganska skönt vakuum av stillhet och hemmamys, ganska skönt efter en sånhär trevlig helg.


 Idag hittade jag en väldigt poetisksida hos mig själv vilket går att se resultatet av här nedanför:

"Löven är gula,
mina läppar är blå
Undra om det inte är höst ändå?"

Varför har inte jag någon flickvän?

image24

image25

image26



& TTS låg på min mikro

Under tidiga våren 2005 släppte Kent "Du & Jag Döden". Ett album att älska.
Det har nu gått ungefär två och ett halvt år sedan dess och jag har sett fram emot vad som nu ska komma här näst.

Den första december 2006 kom ett efterlängtat pressmeddelande, Kent stod återigen i studion och deras sjunde album var under produktion.

På en strand i Skåne, bortom all civilisation och med händer doftande av alcogel, till känna ges "Tillbaka Till Samtiden" som dte nya namnet på Kent´s sjunde underverk, och den 17 oktober blir den heligaste av dagar.

Månader blir till veckor och veckor blir till dagar.

Hösten gick väldigt fort och torsdagen den 11 oktober sägs det på ett forum att releasen nu är den 12 oktober.
Att man alltid ska vara så snabb och boka, men men jag får väl vänta tills på måndag då.

Så idag när man sitter på sitt rum, med bakisruffsoch frustration över att Internet aldrig kan bestämma sig om det ska fungera eller inte, så kommer mamma in:

"Juste! I fredags kom det  ett paket  med posten, tror det är en film eller något, det ligger på mikron."

All trötthet som någonsin funnits i min kropp försvann och med ett gäng snabba steg stod jag i köket och lite som när man var liten och man redan räknat ut vad det stora paketet innehåller slet jag upp pappret och där under låg den rosaskimrande skönheten.

I flera dagar har den bara legat där, vid min sida.

Nu ljuder Columbus ur mina högtalare och jag kan inte önska mig något annat än att bara få sitta här.

Tack som fan Kent, ni har gjort det igen!


Shalom

Hösten är helt underbar och jag får uppleva den med dig,mig. Jaa kyrkogården är väl inte det bästa stället en dag då man törstar efter socialitet men då tar man och åker in till norrtälje och käkar lunch med fredik, mycke nice. En avocadosallad blev det, jag lever ett nyttigt liv som exempelvis ikväll när jag åt två härliga frukter.  Fast grejen med frukt är att det kan man ju äta hur mycket som helst av, men sen är det väl ganska nyttigt så.

Mitt gitarrspelande fick far för någon dag sen så just nu är det ackorden till "Glory" som håller på att sätta sig! :D
Imorron blir det jätte bergravning, sen fylla igen på det gammla klassiska sättet, med spade.
tar det inte för lång tid blir det eventuellt lite klädinköp, kände igår att någon ny tjocktröja skulle vara en bra grej.
Sen kommer datan imorron så äntligen ska jag kunna hålla på med bilder,musik och eventuellt lite video igen. Så kolla in Edsbro.bilddagboken.se  varje dag!

Vi syns i ditt kök!
//elliN

RSS 2.0