Snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö

Jahopp, planen var att sitta på bussen mot Sthlm för att sedan ta sig tillbaka till Tuna. men efter att snökaos och orkanvindar slagit till lär vi inte ens komma ner till affärn idag, men men trivsel och mys, så länge man är inne.
 Alla bussarn inställda sen igår, även om vägen nyligen är plogad så lyckas den driva igen direkt.

 antar att dagen mest kommer att gå åt till att försöka skotta fram bilarna. Ska se om jag inte kan komma ut och ta lite härliga vinter bilder idag iallafall!


Tisdag

Fromm,fromm,fromm..
en mycket intressant man, även han dog men lyckades prångla ut n bok som vi stackars studenter måste ta oss igenom...

Idag känner jag mig faktikst ganska utvilad för första gången på ganska lång tid, vilket är perfekt efter som det är stora pluggdagen idag. om 40 minuter går tåget till Västerås, hem till calle och göra seminarieuppgiften och lite anats smått och gott.  måste komma ihåg och låna Calles stämmdosa eter som jag lyckades tappa gitaren i backen så stämskruvarna inte sitter som dom ska. Sen ska jag försöka få tag på Blossas års-glöggsamling om den inte hunnit tagit slut sen tillbaka till Tuna och gymma vid fem.
Lat man dör långsamt.

This is me

Såg ett test, så jag gjorde de..

Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Mandarito

Ojoj mycke trevlig helg faktikst!
Calle var inneboende fredag till Måndag, Halloween-sittning, och bakis-dag han med en hel del. :P
Kommer väl upp lite bilder så ni får se hur vackra vi var i lördags!


Ikväll har jag mest varit frustrerad över att internet inte funkade, tur att Jenna ringde och förgyllde kvällen iallafall.=) I helgen är det ett år sen vi träffades i lohäradsbastun :P och vad händer i helgen, jo bastubad i lohärad, kan det passa bättre? Bastubad tilhör ju en av mina böjelser så det ska bli kul :)
apprå på böjelser...
Köpte ett gäng madariner på vägen hem från skolan ikväll och satan så goda, jag kan helt enkelt inte sluta äta.. men jag måste annars tar dom ju slut och då finns det inga kvar till imorron, iofs skulle jag ju kunna köpa nya...
Nej nu börjar Prison break igen!




RSS 2.0