Danzen!

jaaa jag vet, man måste tydligen skriva en massa för att den här sidan ska uppdateras.Som ursäkt för den senaste tidens frånvaro lägger jag upp en mysig sommar-dans-bild! :D

Kent på lördag, Niiiiiice!


Dans i folketspark, bland blommar och bin, loman turn me in a spin

"I´m Luigi, number one"

I torsdags begav jag calle och loman oss till Lubbe för att kolla lite på fotboll sen begav vi oss ner till parken för att umgås med resten av alla sköna sommarlovsfirande norrtäljebor. En skön kväll med många gamla och nya människor! =)
Förutom att höja trevlighetsnivån på allt runt omkring så får ju alkohol också tiden att gå fruktansvärt fort så helt plötsligt så stod jag och loman och spelade någon variant av full-like-a-kastrull-kubb och var ensamma i parken. Men runt två-tre tiden bluir man hungrig så vi begav oss upp mot statoil och det känndes som det tog sjukt lång tid men tillslut var vi framme och tillsammans fyllekäkade vi med ungefär 275 måsar.

Fredagmorgon vaknar jag upp hemma oss brorsan, bara att hoppa i gårdagens partyuniform och ta sig upp från åhlens till roden där  det var dagsförstudentfirande. Träfafde Loman och calle och vi satte oss och käkade frukost på media. Calle skulle filma så jag och loman fick roa oss själva under tiden, vilket var att fortsätat äta.

Efter att alal studenter sprungit ut gick jag och loman in. ner till ekonomi och satt och snackade lite med kennet&kenneth som bjöd på överbliviet "studentsnacks" och mazariner.

ner till parken, i spöregn, väl nere i parken regnade det aningen ännu mer.  Efter allt fikande på roden uppstod en viss kissnödighet så jag och loman ska drta oss bakåt i parken från all folksamlingen och uträtta våra behov, men oturligt nog för alla gående på "pontonbron" så hade den just kraschat och det var ju folk över allt så det var bara att begesig hem till brorsan och göra vad som behövdes.


Framför mig har jag en mycket trevlig vecka!
Imorgon kommer calle börja jobba me dmig och redan ikväll väntar ett Mario-kart-mästerskap(resultat publiceras här på bloggen imorgon)
Midsommar firas i Häverödal med Jenna, mysmys!
Imorgon har jag och jenna varit tillsammans i 6 månader =)


RSS 2.0