På drift - Kent

För er som inte besöker Kent.nu dagigen vill jag bara tipsa om att göra det nu.
Ladda ner "På drift" Kents julgåva till dem som behöver.

"Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort"
J.Berg

Go Hjul

Jaahoopp! Då har man som vanligt vräkt i sig all den där maten som brukligt bör ätas kring jul, påsk, midsommar och liknande. Vad är det med Julmat som gör att man blir så mätt?

Dagen har rullat på ganska fort, hjälpte bror i kyrkan med att tända ljus sen hem och byta om och julmys-glögga framför granen, sen helt plötsligt var Kl 15 och jag satt i bilen på väg att hämta faster,farbror & mormor. Så iår missade jag det bästa "Jultomtensverkstad" ingen jätte sorg med tanke på att man sett det några  gånger förut.

Men den stora frågan återstår, Var är tomten?
Jag är lite rädd att han just nu sitter hos vår käre granne och dricker några flaskor glögg för mycket, jag vill inte riskera att ha varit snäll ett helt år i onödan men vi får se!

Sköt om er!

Go Jul!

Julafton

God Jul!
Varit internetlös både i Tuna och i Edsbro men nu verkar det ha rullat igång igen, toppen!
Har varit vaken i snart två timmar och de beror inte bara på att d eär julafton och svårt att sova för att tomten ska komma utan för att peter kom hem från sitt pass vi halv 8, så var tvungen att små snacka me dhonom sen har jag kört hem Jenna. Så är det väl dags för frukost snart och sen blire ner till kyrkan på Julkrubba med äldste bror!

hörs senare under dagen!
Glöm inte att va snälla, för än är det måna timmar till tomtefan kommer! =)

Pagoden Tunas svar på The Grudge

Då börjar klockan närma sig halv ett.. igen.
Det snöar, och imorgon ska jag åter igen möta mina fiender, min hyresvärd(Pagoden), för  ännu en dust om när jag kan få tillgång till den nya lägenheten. Får jag inte de imorgon nu då varnar jag folk för att på något sätt kontakta mig, jag har en känsla av att jag kan vara något labil.

Jag har varit 4 gånger till områdeskontoret och två gånger på huvudkontoret, hela tiden säger dom nya saker och då blir jag ganska frustrerad och de ganska krångligt att planera en flytt. Jag menar det är inte bara att "Flytta". alla turer hit och dit kan innebära att jag kommer sitta i min lägenhet från lördag till måndag utan el. Kan ju bli intressant, eller var tror ni? ;)

ikväll har jag packat och pratat med Jenna. Vi har från att bestämt attt inte köpa julklappar till varandra nu bestämt att vi ska göra det.  hur svårt som helst, vad köper man till den person som betyder mest i hela världen? Crap!

Julen handlar alldeles för mycket om att man ska köpaköpaköpaköpa, spendera pengar på julklappar,julkort,julpynt och allt annat skräp som man om några veckor knölar in i förrådet.
nej det var bättre när man var liten bara fick saker.

Ikväll kollade vi på The Grudge(Stavning?) jag är inte den som blir rädd av skräckfilmer, MEN när dom ska hålla på att hoppa fram helt plöstligt, Jag blir tokig! Det värsta jag vet! jag skulle sova tidigt ikväll men jag är så uppe i varv nu så jag ska nog gå och skruva isär mitt köksbord.(för er som började läsa i slutet av inlägget förstår jag att isärskruvandet av köksbordet verkar aningen... sjukt.)

natti natt darlings!

P.S Tomten hade tydligen Googlat bättre än jag, lasse kronér är julvärd 2008, Bra val SVT Alla föräldrar och äldre syskon förösker intala sig att det faktiskt finns julkänsla i att titta på lady&luffsen precis som de senaste 30 åren.  och alla under 12 kommer sitta och spela senaste versionen av WoW som alla andra år, härligt med traditioner!

Vem är årets julvärd 2008?

En tanke slog mig igår, vem är det egentligen som ska vara årets julvärd på svt?
Visst det finns inget jag bryr mig mindre om, men kunde ändå vara kul att veta vilket spår svt vill försöka använda sig av för att försöka nå så många licenssmitare som möjligt genom att profilera sig som ett tv-bolag som visst kan leverera.

Vi hade Lotta bromér första året efter Mr Christmas himself, Arne weise. Sen hadde vi hon Blossom, vet inte om man vill försöka nå ut till alla morotsknaprande "du är vad du äter även på julafton"-tittare, jaa det funkade åtminstonde inte för mig, året efter hade vi väl barfota Ernst, man ville väl försöka nåt ut till en större publik då, och även följa

heminredningstrenden och fånga upp kvinnor över 38 som envisas se nått i hans personlighet som ingen annankan förstå. San hade vi den där tv-huset-tanten som jag aldrig vet vad hon heter. Antar att hon inte gjorde nått större intryck på mig heller. Frågan återstår, Vem är årets julvärd 2008? Vilken publik vill man vinna i år? Vad blir temat?

Jag har ett tips, Byt inte julvärd varje år, att det funkade så ba med Arne var för att att an var en mysig gubba som satt där år, från år från år.. Det är vad svenskarna vill ha, sama sammasamma vi är ju livrädda för förändringar, och kan ni inte hita någon som vill offra den mest uppschasade dagen på året för att jobba och tjäna hur mycket som heslt, ring mig eller kör ett inspelat avsnitt med Arne.

RSS 2.0