Inf lames ikväll

Ser ut som att den här dagen är som upplagd för:

Lite jobb
Snabbt packa väskan
Ta nån öl på en balkong i N-tälje
Ta sig in till Grönan
Njuta av In flames
Eventuellt njuta av nån karusell


Great!


För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!






image55

Nu har jag satt mina fötter för sista gången på Rodens golv som elev. igår skrev jag det sista provet i Matte B så nu är jag klar med allt!

Måste säga att det känns väldigt bra! efter att ha läst just Matte B ända sen 2005 vid fyra olika tillfällen så är det nu fixat. Mums mums!

Imorgon blir det Inflames på Grönan och på fredag blir det Kiss på Stadion, kan den här veckan bli bättre?

Levande charader

Den här helgen innehöll väldigt mycket konfirmation, McDonalds besök, Arja sajoma och Schlagerskav.

I fredags efter jobbet var det barta in i duschen på med kostymen och iväg mot Lohärad för att plocka upp Calle och Loman för att forsätta mot Estuna för fotografering och konfirmand-avslutnings-kalas.
Kvällen var riktigt kul, grillning, något försök till fem-kamp urartade sedan i ett vattenkrig som var hårfint nära att leda till ett tredje världs krig.

På lördagen så avr det först Konfirmation i Söderbykarl där vi sladde in ungefär en kvart innan vi skulle börja skönsjungande tillsammans med Arja Sajoma.
sen Lunch McDonalds.
Ut till Estuna, Massor med folk, Jag gör debut som utdelare av nattvardsvinet, förutom att någon först stal hela kalken och att jag nästan snubblade gick det väldigt bra!

På kvällen åkte calle och jag till häverödal för att njuta av Eurovision Songcontest.. mmm jaa  nu ska jag inte prata speciellt mycket om det mer än att Jag har fått en helt ny syn på fransmän och Björn Gustavsson Fanns där precis när hela svenska folket behövde honom, "Hola Belgrad!"

Söndag konfirmation Lohärad, nattvardsutdelare igen, gick utan problem, in till mcDonalds, in på flygis för att köpa något åt mamma, hem lämna blomman till mamma och sen ner till kyrkan för den sista konfirmationen. Nattvardsutdelare igen, gick väl ganska bra fram tills at calle råka armbåga mig lite så jag spilde vin på skjortan men men sånt får man ju ta :P
Skjussade (släng in kommetarer hur fan man stavar det där ordet som jag aldrig lär mig) hem calle, Loman och Linnea. henne som jag inte sett på 750år för övrigt. När jag släppt av henne och sagt hej då och tänkt att det antagligen kommer ta yttliggare 200 år innan man ser henne igen och kommit ända hem upptäckte jag att jag allt det där tunga i mina fickor visst var hennes. Så efter middagen när jag skulle åka till Jenna så åker jag förbi Sbk igen och lämnar henne mobil, kamera och kortcase, och då blir det sådär konstigt eftersom man tänkt att man inte kommer se varandra på jätte länge och det bara tog en timma.. aja hursomhelst :P så åkte jag via älsmta till häverödal, kul att åka nån väg man inte prova, vissrligen 4ggr längre men jag har ju knappt åkt bil i helgen så det var ju skönt!

Hos Jenna käka vi rabarberpaj och kollad epå tv, inget speciellt att kolla på igår men var skönt att bara sitta och mysa efter den här helgen =)


Gudsvälsingelse på födelsedagen

Idag har jag haft begravning och i när allt var i ordningsställt i kyrkan och det var 45 minuters väntan till de anhöriga skulle komma till kyrka bläddrade jag igenom de vykort man kan köpa i kyrkan tillsammans med Killen från begravningsbyrån. Det fanns alla möjliga kort med bilder på jesus & Co men sen hittade vi också födelsedagskort och ett av dem med texten "Gudsvälsingelse på födelsedagen".
Jag ska köpa upp samtliga av de korten så jag kan skicka till nära och kära då de fyller år! :D

Sitter nu helt slut efter dagensgravgrävning och käkar makaroner och nån form av oidentifierbart kött, ska sen ut och hjälpa far med att trava ved, woohoo.. sen ska jag fortsätta med mitt härliga arbete om kina som ska vara klart i april.. ja som ni förstår har jag ganska bråttom, så vet ni nått om kina så skicka en kommentar, hittils vet jag bara att dom äter hundar.



Daghens bästa låt: Välgärningar & illdåd - kent
Dagens bästa mat: Flygfyrens räkpasta, riktigt god faktiskt!

image54


Då, nu, aldrig

För 10 år sedan
Hade jag fått en silverfärgad scandic mountainbike, 21-växlar hellyeah!

För 5 år sedan...
Blev jag kidnappad till Paris

För 3 år sedan...
*Inga komentarer*

För 1 år sedan...
Mitt uppe i wonder year 2007

För 6 månader sedan...
Jag träffade Jennifer, och veckan efter var jag på mina två första kent-konserter

För 3 månader sedan...
Började bestämma hur jag skulle göra med framtiden

För 1 månad sedan...
vaknar upp i lohärad efter mamma mattsons 50-årskalas

Iförrgår...
såg jag I´m a Legend

Imorgon...
Ska njuta av allt bra som kommer till mig :)

Om 2 veckor
ska jag på kiss-konsert med Jennifer.

Om en månad
Kickar vi igång "summer 2008"

Om ett år...
Bor jag i studentlägenhet, kameran ständigt runt halsen och har lärt mig spela min nattsvarta gitarr gudomligt!

Mitt första "Hollywood-moment"

Det sista mamma sa till mig igår kväll var:
-Du vet att du inte har någon bil imorgon va?
- jaa ja de blir bra de, svarade jag.

Det första jag tänkte när jag vaknade imorse var:
- Ja juste jag måste till lohärad idag såå.. nej juste jag har ingen bil.. aj aj aj..

Jag stod inför ett val, ska jag ta cykeln till lohärad ca 1,4 mil eller ska jag gå..
Men då slog det mig..  Kan jag kanske ta bussen?
Jenna skulle ändå med 809 till Norrtälje och där är det ju bara att byta till lohäradsbussen, great!
men så visade det ju sig till min stora förvåning att 654:an inte alls gick den tid jag ville så de var ju kört, men då kom nästa brillianta idé. 653 :an hade jag ju åkt för typ 5 år sen, visserligen har den väl ungefär en tur om dagen till lohärad men kanske.. Jo då den gick precis så jag hann ta den och ta mig ut till lohärad, visserligen var jag helt ensam på bussen och busschauffören var nog lycklig att det idag iaf var någon som ville åka med.


-Hej jag ska till lohärad.

-hahaha, det är en svart fläck på kartan... haha

- hehe jaa jo..

-Men ärligt ska du verkligen till lohärad?

-Ja..?

-okeej..


Väl i lohärad fixade jag med lite jobb som skulle göras med jordlår och liknande, sen kom nästa problem, hur kommer jag hem?

Men som tur var kom en busslast med typ 60 pensionärer som skulle till Edsbro. Guiden berättade för dem alla vilka "hjältar" vi vaktmästare är osv osv som håller kyrkorna öppna och visar och förvaltar kyrkogårdarna, så alla applåderade mig, jag fick ett så kallat "Hollywood-moment" nu kan man tycka att det hade vart trevligt och haft det precis när jag räddat livet på en bebis i ett brinnande hus, men det var inte så illa att få det i lohärads kyrka inför 60 pensionärer.
Så sen fick jag sitta i bussen med dem och berätta om alltmöjligt och få höra ännu mer om allt som hänt i deras liv, mycket trevligt! ;p Fick även höra guiden prata om historier utspelade längs vägen till Edsbro.


Kort och gott så blev dagen inte alls som man kunna ha föreställt sig,


 Jag älskar dagar som denna! :P


Vilken dag är din Dolmiodag?

Nu sitter jag här idag igen med min middag, som åter igen består av min egenlagade dolmioköttfärsås och råris, det roliga är att köttfärsen  luktar sjukt gott men inte smaka någonting. men men jag har tid att lära mig det här med matlagning, faktiskt ser jag väldigt mycket framemot den dagen då jag sitter i en egen lägenhet och får bestämma helt själv när, var och vad jag ska laga för mat, men om några månader är det verklighet!

Idag fick jag cykla till jobbet efter som bilen var på verkstad, men faktiskt så ska jag börja cykla oftare ne rtill jobbet för man kommer verkligen igång på morgonen av det!

Idag har arbetsdagen istörsta hand handlat om gräsklippning och fixande inför morgondagensbegravning, det blir jordbegravning och det ska bli intressant och se om det kommer folk och kollar hur vi gör då vi lägger igen graven efter gårdagen repotage i "Uppdrag granskning" där de visade hur man vid en gravfyllning krossar locket på kistan med grävmaskinen, man visade också att detta "beteende" var utbrett över landet, jag kan försäkra att det inte går till så på kyrkogårde i Edsbro. Döden handlar om rest in peace och precis så ska det också vara.

Så fort jag har fått i mig all den ljuvliga maten så ska jag hoppa upp på cykeln och ner till Gården och jobba med Anders.

Imorgon ser jag fram mot ett oerhört efterlängtat bastubad tillsammans med många goda vänner, kanske ses vi vid Fyrsjöbastun i lohärad runt 20:00.. Vem vet! ;D

Dagens P.S: Att beställa systemvarorna direkt på affärn! Greeeeejt de ju!

image51

Is there a mås in vassen?


image48


Det har hänt en hel del den här helgen, så här kommer en kort sammanfattning
Valborg var så där mysigt som valborg ska vara! middag några öl och brasa.
I fredaags jobbade jag hela dan med Calle, inskolningen för honom som kyrkvaktmästare går ju som en dans!
Sen i lördags då var det dags för mitt 20års kalas, hel trevligt och tur me dvädret fick fin fina presenter, mer om de senare, :)

Nu ska jag käka lite sen in till norrtälje, fixa klockan, sen träffa jonas och åka in till jennas skola och se hur dom har de där.. Nice nice!


RSS 2.0